Versturen van bestellingen

Emma's World doet haar uiterste best om uw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij u te bezorgen. Wij versturen pakketten standaard via DPD. Brievenbuspost wordt standaard verzonden via PostNL.

Nederland:

 De kosten voor brievenbuspost in Nederland bedragen € 1.75 ongeacht het gewicht. Brievenbuspost wordt verzonden door PostNL. Bestellingen in Nederland worden vanaf € 50 gratis verzonden.

Pakketpost tarieven NederlandStandaard bedrag
DPD€ 5.95
UPS (wordt naar een ups punt gestuurd)€ 3.95Zone 1 landen:

België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarijë, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk. Bestellingen in zone 1 landen worden vanaf € 100 gratis verzonden. De kosten voor brievenbuspost in zone 1 landen bedragen € 4.50 ongeacht het gewicht. 

Pakketpost tarief zone 1 landenStandaard bedrag
DPD€ 10

 

Zone 2 landen:

Bulgarijë, Estland, Finland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Zweden. Bestellingen in zone 2 landen worden vanaf € 150 gratis verzonden. De kosten voor brievenbuspost in zone 2 landen bedragen € 5 ongeacht het gewicht. 

Pakketpost tarief zone 2 landenStandaard bedrag
DPD€ 19.50


Afhalen op locatie:

Misschien woont u in de buurt van Lelystad, of komt u onderweg langs Lelystad?
Afhalen op locatie behoort dan tot de mogelijkheden.
Kies dan voor de optie betalen bij afhalen. Na het plaatsen van de order, ontvangt u van ons mail met de tijden dat wij thuis zijn en de bestelling opgehaald kan worden. Pinapparaat is aanwezig.

Als wij op beurs staan dan kan daar de bestelling ook opgehaald worden. De locatie van de beurs wordt dan weergegeven bij de verzendoptie betalen bij afhalen.

Bezorgen:

Als u in een straal van 25km binnen Lelystad en u heeft een bestelling van € 25 of meer. Dan kunt u ervoor kiezen om de bestelling gratis te laten bezorgen. Kies dan voor de verzendoptie betalen bij afhalen en plaats dan in het vakje opmerkingen dat u het bezorgd wilt hebben.
Wij mailen u dan met de tijd dat wij langs kunnen komen. 
Pinapparaat is aanwezig.

© 2013 - 2017 Emma`s World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel