1.     Algemeen
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op emmas-world.nl. Door een bestelling te plaatsen verklaard u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van DPD,DHL of POSTNL)
2.3 U kunt betalen via i-deal, paypall, banksofort, creditcard of via een overschrijving per bank- of girorekening.
2.4 Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5 Voor de verzending van de bestelling brengen wij portokosten in rekening volgens de tarieven van DPD,DHL of POSTNL.

3.    Levering
3.1 De artikelen op emmas-world.nl die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 5-7 werkdagen verstuurd. Heb je een bestelling eerder nodig laat het me dan weten.
3.2 Voor bestellingen vanuit België is de bezorgtijd 5-7 werkdagen.
3.3 Alle bestellingen worden via DPD bezorgd. U ontvangt een bevestiging per mail zodra uw bestelling wordt verzonden.

4.    Retourneren/ruilen
4.1 Wij voeren uw bestelling met de groots mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen.
Is een product beschadigd bij aankomst, dan kunt u dit product binnen 14 dagen, naar ons terug sturen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen om de klacht te melden. Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
4.2 Is een product niet naar wens dan kun je deze retour sturen binnen 14 dagen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen om de retour door te geven.
4.3 Na ontvangst van de retourzending zullen wij u het bedrag binnen 5 dagen terug storten op uw bankrekening. Emma's World retourneert geen verzendkosten.

5.     Vragen/klachten
Uiteraard streven wij bij Emma's World naar tevreden klanten. Heeft u een klacht, vraag of opmerking over onze producten of onze site dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@emmas-world.nl of via +31617436704 (whats-app). Wij staan u graag te woord.

6.    Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. Indien u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief zal Emma's World uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor reclamedoeleinden voor Emma's World producten. Indien u geen prijs stelt op aangevraagde reclame van Emma's World dan kunt u zich te allen tijde afmelden.

7.    Aansprakelijkheid
7.1 Emms-world.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en emmas-world.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. Emma's World vrijwaart zich van alle juridische consequenties.
7.2 Emmas-world.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.    Colofon

Emma's World
Zuidersluisweg 69-53A
8243RC Lelystad
Wettelijk vertegenwoordigd door: Benjamin Jansen

K.v.K. Lelystad:  81757484
BTW nr: NL003566147B13
IBAN nr: NL39 INGB 0007674055
BIC nr: INGBNL2A

Per e-mail kunt u de webshop bereiken onder: info@emmas-world.nl
Telefoon: +31617436704 (whats-app)

© 2013 - 2024 Emma`s World | sitemap | rss